Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت الاسلام حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس امروز در جمع نمازگزاران عید فطر اظهار کرد: طی یک هفته‌ای که در هر ماه در حوزه انتخابیه حضور داریم، کارهای مردم در بخش‌ ها و روستاهای مختلف پیگیری می‌شود و با توجه به وجود بیش از ۵۰۰ روستا در حوزه انتخابیه و تراکم جمعیت حضور در همه روستاها محدودیت دارد اما نسبت به پاسخگویی به مطالبات آنها اقدامات لازم انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علی‌رغم کارهای خوبی که در گذشته انجام شده بود، باید در بحث راه‌ها و آب کارهایی انجام می‌دادیم که اولین حوزه آب شرب، صنعت و کشاورزی بود و اولویت نخست ما آب شرب بود. زمانی که نماینده شدم از لحاظ کمیت و کیفیت وضعیت آب خیلی بحرانی و فاجعه بار بود به‌طوری که روستاهای زیادی با تانکر آبرسانی می‌شدند.به همین جهت ابتدا جلسه با استاندار وقت برگزار و مجوز حفر و جابه‌جایی  ۱۸ حلقه چاه را اخذ کردیم که برخی چاه‌ها وارد مدار شدند و مابقی در حال حفاری هستند، ضمن اینکه ۶ حلقه از این چاه‌ها در شهر و مابقی در روستاها هستند.

 جلالی بیان داشت: تصفیه‌خانه، نیاز اساسی شهرستان بود که به کمک مس در حال راه‌اندازی است و در حال حاضر ۵۰ درصد پیشرفت دارد و امیدواریم اوایل ۱۴۰۲ افتتاح شود و به آب سالم و پایدار برسیم.

وی عنوان کرد: برای تخصیص آب خلیج فارس با وزیر جلساتی گذاشتیم و در کرمان با مجمع نمایندگان هم جلسات متعددی برگزار و برای رفسنجان و انار تخصیص گرفتیم.

جلالی با بیان اینکه یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه آب هزینه شده که مردم باید بدانند دولت چه هزینه‌هایی در زیرساخت‌ها انجام می دهد، افزود: حدود ۶۴۰ کیلومتر لوله‌گذاری در روستاها انجام شده و لوله‌هایی که مربوط به ۴۰ سال پیش بوده و فرسوده شده بودند، تعویض و کار بزرگی در حوزه آب شهرستان انجام شده است که تلاش شرکت آبفا قابل تقدیر است.

وی در دستور کار بودن ساخت ۱۸ مخزن را ذکر کرد که در دو سال اخیر ۵ مخزن ساخته و ۱۳ مخزن در حال ساخت است و اضافه کرد: با احداث این مخازن بخش زیادی از مشکل آب روستائیان حل شده است و امیدواریم برای منطقه نوق هم بتوانیم کاری اساسی انجام دهیم که قطعا تا یکسال آینده که به یک آب پایدار در شهر خواهیم رسید، آب این منطقه هم تأمین خواهد شد.

جلالی خاطرنشان کرد: در حوزه برق با سرقت سیم‌های برق مواجه بودیم که سالانه ۱۰ میلیارد تومان سیم سرقت می‌شد، ۷۶ کیلومتر به کابل خودنگهدار مجهز شده و تا سه سال آینده کل سیم‌ها که کابل آن خریداری شده تعویض خواهد شد همچنین جابه‌جایی تیرها و نصب ترانس‌ها برای رفاه مردم در حال انجام است.

وی اضافه کرد: گازرسانی خط  سرچشمه رو به اتمام است و روستاهای اوراف و دهوئیه به‌زودی گازرسانی می‌شود راویز هم از سمت شهربابک گازرسانی شروع شده و تقریبا نقطه بدون گاز در شهرستان‌های رفسنجان و انار نخواهیم داشت.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به مسئله راهها، حمل و نقل را دارای اهمیت زیادی دانست و افزود: دو دوره مجلس توسط نمایندگان وقت مجوزها اخذ و در محور نوق هشت کیلومتر پیشروی شده بود که به کندی پیش می‌رفت. در دوره بنده با اعتبار ۱۱ میلیاردی که گرفتم و بودجه ۶ میلیاردی که خود جاده داشت، حدود ۳۰ کیلومتر جاده تا کمال‌آباد زیرسازی شده و نیمه اول سال جاری آسفالت و مسیر باز می‌شود.همچنین از صفائیه تا بهرمان هم نقشه‌برداری انجام شده و در فاز بعدی پس از تأمین بودجه اجرایی خواهد شد.

اخذ اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی توسط حجت‌الاسلام جلالی اقدام دیگری بود که در حوزه راهها برای جاده داوران انجام شده است، به گفته جلالی به‌زودی پیمانکار این جاده انتخاب و پس از گذراندن فرآیند اداری، دوبانده سازی آن وارد فاز اجرایی می شود.

حجت الاسلام جلالی به بحث فرودگاه اشاره و آن را یکی از زیرساخت‌های مهم سرمایه‌گذاری برشمرد و اظهار کرد: با جلسات متعددی که برگزار شد، از ۲۵ اردیبهشت پرواز هواپیمایی پارس به مشهد، قشم، کیش و تهران فعال می‌شود.

حجت الاسلام جلالی در ادامه با تأکید بر اینکه مجتمع مس رفسنجان با اکتشافات جدید فرصت خیلی خوبی برای ما باید ایجاد کند و و در بحث اشتغال دیگر بیکاری در شهرستان نداشته باشیم، گفت: مس در حوزه خدمات اجتماعی و نیازهای مردم، در بحث آب، بهداشت و درمان در صحنه حاضر بوده اما انتظارات ما در خصوص زیرساخت ها، اشتغال و تأمین انرژی برآورده نشده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستان‌های رفسنجان و انار تک‌محصولی هستند باید در کنار تولید پسته، شهر صنعتی شویم و مس باید کارخانه‌های پایین‌دستی و جنبی را در رفسنجان احداث کند.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس به برگزاری جلسات متعدد برای ماندگاری دستگاه ام‌آرآی بیمارستان علی‌بن ابیطالب(ع) و خرید آن توسط خیر و پیگیری از طریق وزارت بهداشت برای خرید یک دستگاه ام‌آرآی دیگر برای این بیمارستان اشاره کرد و گفت: دستگاه دوم نصب شده و آماده فعالیت و خدمات‌رسانی به مردم است.

وی با اشاره به سفر مسئولان بنیاد مسکن کشور به رفسنجان عنوان کرد: این سفر منجر شد سهمیه قیر خیلی خوبی به شهرستان اختصاص یابد و بیش از ۵۰۰ هزار متر مربع کوچه‌ها و معابر بخش‌های مختلف شهرستان آسفالت شد.

جلالی با اشاره به ایجاد بزرگترین پارک جنگلی شهرستان رفسنجان در محور سرچشمه متذکر شد: خدماتی که برشمردیم خدمات نظام اسلامی است و برای رفع نواقصی که در شهرستان وجود دارد باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: تصفیه خانه آب حجت الاسلام جلالی نماینده مجلس گازرسانی رفسنجان و انار حجت الاسلام انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۳۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • پیشرفت ۷۶ درصدی سد دیورش در شهرستان رودبار
  • پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر استاندار به بخش‌های ۵گانه ارومیه
  • پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه ۱۸۰ واحدی زیتون گرگان
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم