Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم رفسنجان در مجلس گفت: برای رفسنجان و انار ۵۰۰ لیتر آب در ثانیه درخواست داده شده و رفسنجان از خط دوم خلیج فارس بهره مند خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رفسنجان، حجت‌الاسلام حسین جلالی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز خبرنگار اظهار داشت: حل بحران و پیشگیری از بحران یکی از رسالت‌های خبرنگاران است؛ خبرنگاران معضلی که در آینده تبدیل به بحران خواهد شد را هشدار می‌دهند که زمینه پیگیری را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر چه در وظایف قانونی یک نماینده حضور در حوزه اجرایی نیست اما مردم از نماینده در حوزه اجرا توقع دارند افزود: حوزه اجرایی مربوط به یک اداره و وزارت‌خانه نیست اما در همه این حوزه‌ها از نماینده مطالبه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر شهرستان رفسنجان بخواهد سر پا بماند باید مسئله آب، برق و حمل و نقل در این شهرستان حل شود ابراز داشت: مجوز نیروگاه 500 مگاواتی برق گرفته شده که گردش مالی بالایی دارد و معتقد هستیم که در جنوب شرق از این برق حمایت می‌شود.

آبرسانی سیار به 500 روستای استان فارس؛ انتقال آب از خلیج فارس می‌تواند مشکل تأمین آب را برطرف کنداستاندار قزوین: طرح انتقال آب طالقان به آبیک 80 درصد پیشرفت فیزیکی داردطرح مجلس برای انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان

نماینده رفسنجان و انار در مجلس با بیان اینکه ما مخالف رسیدن آب خلیج فارس به کرمان، زرند و شهربابک نیستیم اما شهر رفسنجان و انار هم باید از این آب تأمین شوند ادامه داد: برای رفسنجان و انار 500 لیتر آب در ثانیه درخواست داده شده و رفسنجان از خط دوم خلیج فارس بهره مند خواهد شد.

وی با اشاره به بحث هواپیمایی و فرودگاه رفسنجان اظهار کرد: مجوز ایرلاین و خط هواپیمایی برای رفسنجان گرفته شده و دو هواپیما از ترکیه خریداری شده است اما متاسفانه شرکت مس سرچشمه هنوز از این طرح حمایت نکرده است.

جلالی با بیان اینکه در اشتغال ناموفق عمل کرده‌ایم افزود: در رفسنجان 14هزار جوان بیکار با تحصیلات عالیه است که برای ایجاد اشتغال برای آنها باید کارخانه‌هایی ایجاد شوند که این موضوع مسیری طولانی در پیش دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه حامی جدی طرح شفافیت آرا در مجلس هستم عنوان کرد: مجلس باید سامانه‌ای را در ارتباط با شفاف سازی آرا ایجاد کند که مردم از آرا نماینده خود مطلع شوند.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس خلیج فارس انتقال آب خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • داستان نامگذاری خلیج فارس + فیلم
  • روز خلیج فارس با شهنواز
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • هافبک مس در فرم روز‌های انتقال به استقلال 
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است