Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهم‌ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده‌اند:

تأثیر فلفل قرمز تند در کاهش مرگ و میرهای قلبی

طبق نتایج چهار مطالعه بین المللی، مصرف فلفل قرمز تند ریسک احتمالی مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی را تا ۲۶ درصد کاهش می‌دهد.

ترکیب سیاه دانه و عسل قادر به درمان بیماری کووید ۱۹ است

آزمایشات جدید نشان می‌دهند که سیاه دانه و عسل می‌توانند در درمان نوع شدید و متوسط بیماری کووید ۱۹ مؤثر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلاء به کروناویروس

محققان در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده کردند چای سبز و آب انار از عفونت کروناویروس در سلول‌ها پیشگیری می‌کند.

شناسایی هفت نوع بیماری متفاوت در نوع خفیف کووید ۱۹

مطالعه جدید نشان می‌دهد هفت نوع بیماری در کووید ۱۹ خفیف وجود دارد و این بیماری‌ها موجب تغییرات قابل توجهی در سیستم ایمنی حتی بعد از ۱۰ هفته می‌شود.

کد خبر 5070133

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 فلفل قرمز انار ویروس کرونا کووید 19 سیما سادات لاری پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سازمان بیمه سلامت ستاد ملی مقابله با کرونا طب سنتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تست کرونا سازمان غذا و دارو پرستار سرطان دفترچه بیمه کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۵۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند