Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر-گروه استان ها: روستای آب انار با ۴۰۰ خانوار و یک هزار و ۶۰۰ نفر جمعیت در ۶۰ کیلومری جنوب شرقی آبدانان قرار دارد که امروزه با مشکلات زیادی مواجه است.

مردم این روستا از وضعیت خدمات رسانی به این روستا و امکانات موجود  رضایت ندارند و خواهان توجه جدی مسئولان هستند.

مردم  این روستا خواستار رسیدگی به وضعیت کوچه و خیابان های خاکی، حفاری های رها شده و نامناسب بودن فضای سبز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاده  آب انار به ابدانان از مسیر سرکوهه به مقدار ۱۵ کیلومتر که راه ارتباطی روستاههای اب انار و سیاهگل و هلیوه و هونگه و چپ و راست و علی اباد وچرمیل است  طور کامل تخریب شده به نحوی که هر وسیله نقلیه یکبار از اون مسیر تردد کند بلافاصله باید جلو بندی ماشینش را تعمیر کند.

طبق گفته اهالی روستا مدت پنج سال متوالی است که مسئولان شهرستان و استان قول آسفالت مسیر مذکور می دهند ولی دقیقه نود ورق برگشت و تصمیم عوض می شود.

نبود راه‌های ارتباطی مناسب، عدم آنتن دهی تلفن همراه، مشکلات آب شرب و برق و مخابرات و.... بخش دیگری از مشکلات روستای آب انار هستند.

روستایی نیازمند توجه

یکی از اهالی روستای آب انار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مشکلات روستا شامل نبود فضای سبز، عدم راه دسترسی مناسب، کمبود فراوان امکانات رفاهی، بهداشتی و درمانی و...است.

علی نوری اظهار داشت: راه دسترسی این روستا به مرکز شهرستان بسیار صعب العبور است و باعث شده مردم روستا برای مسائل ضروری و درمانی فقط به شهر مراجعه کنند.

وی افزود: سالهاست پارک محله ای این روستا افتتاح شده ولی فضای سبزی در آن وجود ندارد

تکمیل طرح های روستای آب انار نیازمند اعتبار

دهیار آب انار در گفتگو با خبرگار مهر اظهار داشت: پارک محله ای روستا فقط فاز اول آن افتتاح شده و اجرای فاز دوم نیازمند اعتبار است.

محمد کمری عنوان کرد: برای بحث آسفالت کوچه های روستا نیز تاکنون اداره شرکت گاز هیچ گونه خسارتی را ترمیم آسفالت کوچه های روستا که بر اثر لوله کشی گاز از بین رفته، پرداخت نکرده است.

روکش و لکه گیری راه های روستای آب انار

مدیر کل راهداری استان ایلام نیز در گفتگو با خبنرگار مهر اظهار داشت: ۱۵ کیلومتر از راه های آب انار نیازمند روکش آسفالت  و ۱۵ کیلومتر دیگر نیز نیازمند لکه گیری هستند.

نورالله دلخواه افزود: سال گذشته قرارداد بهسازی ۱۵ کیلومتر از میزان توسط اداره راه و شهرسازی اجرایی شده است.

بدون شک توجه به زیرساخت های روستای آب انار باعث ماندگاری مردم در روستا می شود، متاسفانه امروز روستاهای ایلام که روزگاری محل اصلی تولید، درآمد و زندگی بودند امروزه در سایه بی‌توجهی و نداشتن برنامه مشخص حال‌ و روز خوشی ندارند و به علت‌های مختلف مثل نبود امکانات و بیکاری در حال تخلیه شدن هستند.

کد خبر 4699459

منبع: مهر

کلیدواژه: آبدانان ایلام راهسازی بوشهر قزوین شیراز شهرکرد هفته دولت ایلام عید غدیر خم یاسوج گرگان کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی سانحه تصادف عید سعید قربان استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، شهروند خبرنگاری در پیامی از بیکار شدن کارگران نساجی بروجرد خبر داده و خواستار رسیدگی مسئولان شده است.  

چند سالی است که نساجی بروجرد در مشکلاتی گرفتار شده است، کارخانه‌ای که بیش از ۳۰ سال با نشان تجاری معروفش توانسته نه تنها تولیدات خود را در داخل بلکه به خارج از کشور هم عرضه نماید.

در دی‌ماه سال گذشته، تعدیل ۵۰۰ نفر از کارگران نساجی بروجرد خبر ساز شد.

مسئولان نساجی بروجرد  اعلام کردند که ۵۰۰ کارگر اخراج نشده بلکه قراردادشان تمام شده است و دیگر نیازی به حضور آن‌ها در کارخانه نیست.

گفته می‌شود بعد از گذشت بیش از یک ماه از سال جدید و  پایان یافتن تعطیلات هنوز این کارخانه فعالیت خود را آغاز نکرده است.

این در حالیست که هرساله ۱۵ فروردین این کارخانه خط‌های تولید را راه‌اندازی می‌کرد و کارگران مشغول به کار می‌شوند.

معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد گفته: مدیریت نساجی بروجرد اعلام کرده که با کمبود نقدینگی روبروست.

به گفته مهدی سراب‌نشین، نساجی بروجرد هم اکنون یک‌هزار و ۵۰۰ کارگر دارد که سه ماه حقوق معوقه دارند و بیمه آنان حدود سه ماه است که پرداخت نشده است.

متن پیام شهروندخبرنگار ما:
نساجی بروجرد، یکی از بزرگ‌ترین نساجی‌های پارچه ایران است که چندین وقت است کارگران آن با مشکل اخراج و حقوق نگرفتن مواجه هستند. خواهشمندیم رسانه ملی این موضوع را پیگیری کند.

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • ممنوعیت تردد از پل دسترسی به ۵ روستای ثلاث‌باباجانی
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت