Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد محمدی انارکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سالانه ۱۵۰ میلیون متر مکعب آب از سفره های آب زیرزمینی رفسنجان و انار اضافه برداشت می شود و آنچه مسلم است داریم به سمت خشکسالی پیش می رویم.

وی افزود: در منطقه ای زندگی می کنیم که از سال ۵۴ ممنوعه بوده و هزار و ۳۰۰ چاه در این منطقه ممنوعه حفر شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: پیک بی آبی بعد از گل ریزی یعنی اردیبهشت اتفاق می افتد که آب می خواهند  لذا چاه های سطحی که عمیق نیستند و در حد ۴ متر ارتفاع دارند بررسی شوند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس عنوان کرد: درختانی داریم به عمر ۵۰ سال که دیگر محصولی ندارند و اگر کشاورزی بخواهد به جای آن درختی یک ساله بکارد بهتر است انتقال آب از چاهی که آب دارد و زمین اطراف آن توانایی محصول دادن را ندارند،   به زمینی که آب ندارد و توانایی محصول دادن را دارند انجام شود و بالعکس یعنی انتقال آب از یک ملک به ملک دیگر صورت گیرد و این طرح در حال پیگیری است.

محمدی انارکی افزود: از طرف دیگر طرح خرید آب از کشاورز مد نظر است تا دولت بهای آب را به کشاورز بدهد و آب در سفره زیرزمینی ذخیره باقی بماند تا منابع آبی حفظ شوند.

کد خبر 4699255

منبع: مهر

کلیدواژه: رفسنجان بحران آب بوشهر قزوین شیراز شهرکرد ایلام هفته دولت عید غدیر خم گرگان یاسوج عید سعید قربان کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی سانحه تصادف اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۴۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • روزهای سختی در انتظار استقلال است
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • جوی آرام در اکثر نقاط کشور
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • تداوم بارش‌ها تا ۱۰ روز آینده در تمام نقاط کشور
  • هافبک مس در فرم روز‌های انتقال به استقلال 
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند